| igralec smrtnik | |
|
+5Diablo69 psyic Hell-Death Jqzz Scarface 9 posters |
Avtor | Sporočilo |
---|
Gost Gost
| Naslov sporočila: igralec smrtnik Ned Jan 18, 2009 7:37 pm | |
| Ime: blaž Link do profila: http://s2.travian.si/spieler.php?uid=2599Starost: 16let Se prvič prijavljaš za vstop v našo alianso: da Ali trenutno prosiš za vstop tudi v kaki drugi aliansi (kateri)? ne Populacija: 420 Pleme: galci Koordinate: -40|-31 in 9C -43|-33 Imaš koga v aliansi, ki lahko da zate dober glas: ne Urna produkcija surovin: vse okoli 250 razen železa Število vojakov: 200+50 se mi jih dela v barakah trudim se da je vojska na začetku vsaj toliko kot pop potem pa več zdaj delam samo na vojski ki je bolj pomembna kot pop Ali si farma alianse O.o.E.F. ali katere izmed alians, ki so z alianso O.o.E.F. v zavezništvu / paktu? ne Si obrambni ali napadalni igralec (tvoje želje in trenutna realnost): napadalen ampak tudi obramben (kakor veter zapiha) Kako dolgo že igraš Travian: leto in par mesecev Ali plačuješ za gold? ne včasih pa farme prisilim da se registrirajo na katerkoli drug server preko moje povezave Tvoje izkušnje z drugih serverjev (nicki in alianse so zaželjeni): na prejšnem speedu sem bil isto smrtnik samo nisem bil tako uspešen ker speed zahteva res veliko časa ko gre zares Si bil na S2 že v kaki drugi aliansi? Če da, zakaj si jo zapustil? bil sem v APANTER-i pa je razpadla in so me premestili v PANTERAn Kako pogosto se prijaviš na Travian: velikokrat težko bi rekel na pamet sem veliko na računalniku in takrat tudi na travianu npr. če delam nalogo malo tudi pogledam gor Kakšni so tvoji cilji v tej igri: gradnja WW ali pomoč pri gradnji WW Kakšna je tvoja trenutna strategija:nekaj časa vojska in farmanje potem 15C potem bomo pa še videli Si pripravljen sodelovati po navodilih vodilnih v aliansi v dobro alianse: seveda Povej več o sebi in zakaj se hočeš pridružiti aliansi: rang 470 rang branilca 1443 rang napadalca 242 pridružit si želim ker je zdajšnja aliansa preslaba |
|
| |
Scarface Top glasovalec
Število prispevkov : 119 Age : 40 Registration date : 01/12/2008
| Naslov sporočila: Re: igralec smrtnik Ned Jan 18, 2009 8:21 pm | |
| Načeloma sem za, ker je za galca ki ne uporablja gold-a kar lepo razvit. Mogoče bi bilo dobro da si malo urno proizvodnjo poveča, drugače je pa ok! | |
|
| |
Jqzz Izvidnik
Število prispevkov : 9 Registration date : 01/12/2008
| Naslov sporočila: Re: igralec smrtnik Ned Jan 18, 2009 9:39 pm | |
| Za | |
|
| |
Hell-Death Falanga
Število prispevkov : 32 Registration date : 13/12/2008
| Naslov sporočila: Re: igralec smrtnik Ned Jan 18, 2009 10:57 pm | |
| če poveča urno proizvodnjo za | |
|
| |
psyic Kolonist
Število prispevkov : 77 Age : 33 Kraj : savinjska Registration date : 01/12/2008
| Naslov sporočila: Re: igralec smrtnik Ned Jan 18, 2009 11:37 pm | |
| za | |
|
| |
Diablo69 Kolonist
Število prispevkov : 87 Age : 33 Registration date : 01/12/2008
| Naslov sporočila: Re: igralec smrtnik Ned Jan 18, 2009 11:47 pm | |
| - Scarface je napisal/a:
- Načeloma sem za, ker je za galca ki ne uporablja gold-a kar lepo razvit. Mogoče bi bilo dobro da si malo urno proizvodnjo poveča, drugače je pa ok!
se strinjam... drugač sm pa ZA! | |
|
| |
Farma Vodstvo
Število prispevkov : 160 Registration date : 01/12/2008
| Naslov sporočila: Re: igralec smrtnik Pon Jan 19, 2009 10:28 am | |
| načeloma za...lahko pa dodaš kak post, da res nisi več na njihovi strani... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: igralec smrtnik Pon Jan 19, 2009 12:35 pm | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: igralec smrtnik Pon Jan 19, 2009 5:36 pm | |
| - Farma je napisal/a:
- načeloma za...lahko pa dodaš kak post, da res nisi več na njihovi strani...
misliš na strani pantere oni itak razpadajo APANTERA razpadla PANTERA1 pa kmalu bo ker se njihovo vodsto dobesedno sovraži med sabo |
|
| |
Farma Vodstvo
Število prispevkov : 160 Registration date : 01/12/2008
| Naslov sporočila: Re: igralec smrtnik Pon Jan 19, 2009 9:00 pm | |
| mislim to, da začneš sekat po njih... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: igralec smrtnik Pon Jan 19, 2009 9:03 pm | |
| ja ampak šele ko pridem v alianso (logično) |
|
| |
Maestro Kolonist
Število prispevkov : 52 Registration date : 01/12/2008
| Naslov sporočila: Re: igralec smrtnik Pon Jan 19, 2009 9:10 pm | |
| - smrtnik je napisal/a:
- ja ampak šele ko pridem v alianso (logično)
Ni ravno logično... Napadaš jih lahko tudi zdaj oz. izstopiš iz ally... | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Maestro Kolonist
Število prispevkov : 52 Registration date : 01/12/2008
| Naslov sporočila: Re: igralec smrtnik Pon Jan 19, 2009 9:37 pm | |
| - smrtnik je napisal/a:
rang napadalca 242
pridružit si želim ker je zdajšnja aliansa preslaba - smrtnik je napisal/a:
-
oni itak razpadajo APANTERA razpadla PANTERA1 pa kmalu bo ker se njihovo vodsto dobesedno sovraži med sabo Če/ko tvoja zdajšna aliansa razpade si ga kakorkoli obrneš naj****? Glede na to, da si se pohvalil med drugim tudi z napadalnim rangom te nebi smelo biti strah? Kakorkoli že, nevem kako naj se odločim, zato prepuščam odločitev večini... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: igralec smrtnik Pon Jan 19, 2009 9:43 pm | |
| ja ampak premestili so me v PANTERAn ki pa ne kaže da bo razpadla (kot APANTERA in PANTERA1) če me pa udarijo nazaj pa kakor vidiš rang branilca nimam ravno super |
|
| |
A vs Z Vodstvo
Število prispevkov : 149 Registration date : 01/12/2008
| Naslov sporočila: Re: igralec smrtnik Tor Jan 20, 2009 5:49 pm | |
| | |
|
| |
real madrid Izvidnik
Število prispevkov : 14 Registration date : 13/12/2008
| Naslov sporočila: Re: igralec smrtnik Sre Jan 21, 2009 2:01 am | |
| prepuščam odločitev večini | |