Ime:BOBO13
Link do profila:http://s2.travian.si/login.php
Starost:33
Se prvič prijavljaš za vstop v našo alianso:da
Ali trenutno prosiš za vstop tudi v kaki drugi aliansi (kateri)?ne
Populacija:706
Pleme:Tevtoni
Koordinate:KRONOS ( -16:-96 ), VULCAN ( -18:-96 )
Imaš koga v aliansi, ki lahko da zate dober glas:mateus
Urna produkcija surovin:KRONOS- les: 1250, glina: 1250, železo: 1250, žito: 800
VULCAN- les: 300, glina: 338, železo: 263, žito: 394
Število vojakov: gorjačarjev - 300, suličarjev - 203, metalcev sekir - 220, skavtov - 21, paladinov - 91
Ali si farma alianse O.o.E.F. ali katere izmed alians, ki so z alianso O.o.E.F. v zavezništvu / paktu? ne
Si obrambni ali napadalni igralec (tvoje želje in trenutna realnost): lahko bi rekel da je napad najboljša obramba, torej napadalni igralec
Kako dolgo že igraš Travian:cirka 50dni
Ali plačuješ za gold? da
Tvoje izkušnje z drugih serverjev (nicki in alianse so zaželjeni):nimam
Si bil na S2 že v kaki drugi aliansi? Če da, zakaj si jo zapustil? trenutno sem v VPANTERA aliansi a jo mislim slej ko prej zapustiti, ne ustreza mi pa njihov stil igranja, mi deluje preveč obrambno in njihov stil vodenja je katastrofalen
Kako pogosto se prijaviš na Travian:ob vsaki priliki
Kakšni so tvoji cilji v tej igri:naučiti se čim več o travianu in vedno je najboljše učiti se od najboljših učiteljev
Kakšna je tvoja trenutna strategija: celi čas se držim napadalne strategije, sedaj sem začel tudi malo delati na defenzivi
Si pripravljen sodelovati po navodilih vodilnih v aliansi v dobro alianse: brezkompromisno, do groba!! BUŠIDO KODEKS
Povej več o sebi in zakaj se hočeš pridružiti aliansi:Kaj naj rečem, največ zaslug, da sem začel igrati travian ima moj takozvani mentor mateus in obužujem to igro, aliansi se pa hočem pridružiti zaradi tega, ker hočem igrati na višjem nivoju kot sedaj in ker ste številka 1