| Igralec - Norafora | |
|
+6modri_dirkac S_budget Scarface Farma psyic mateus 10 posters |
Avtor | Sporočilo |
---|
Gost Gost
| Naslov sporočila: Igralec - Norafora Ned Feb 08, 2009 7:04 pm | |
| Ime: Norafora Link do profila: http://s2.travian.si/spieler.php?uid=8293Starost:30 Se prvič prijavljaš za vstop v našo alianso: ja Ali trenutno prosiš za vstop tudi v kaki drugi aliansi (kateri)? ne Populacija: 740 Pleme: rimljani Koordinate: -20|-50 Imaš koga v aliansi, ki lahko da zate dober glas: ne Urna produkcija surovin: skupaj: ~800/surovino v vseh naseljih skupaj Število vojakov: bom prišepnil rekruterju na uho Ali si farma alianse O.o.E.F. ali katere izmed alians, ki so z alianso O.o.E.F. v zavezništvu / paktu? ne Si obrambni ali napadalni igralec (tvoje želje in trenutna realnost): obrambni Kako dolgo že igraš Travian: od 2.12.08 Ali plačuješ za gold? ne Tvoje izkušnje z drugih serverjev (nicki in alianse so zaželjeni): Norafora - s3, rang 120 na koncu serverja Si bil na S2 že v kaki drugi aliansi? Če da, zakaj si jo zapustil? ja, v aliansi od ArmageDdona, takrat se je imenovala Moltres - konflikt z vodjem, zdaj sem že kak mesec v svoji aliansi, ampak sem se pripravljen pridružiti vam. Kako pogosto se prijaviš na Travian: vsaj 3-krat dnevno Kakšni so tvoji cilji v tej igri: ne bit farma in doseč čim višji rang Kakšna je tvoja trenutna strategija: delat na surovinah ne bit farma Si pripravljen sodelovati po navodilih vodilnih v aliansi v dobro alianse: se razume Povej več o sebi in zakaj se hočeš pridružiti aliansi: Drugač mi gre super, ampak na živce mi gre, Adam, ki me redno obiskuje, čeprav ima več škode kot koristi. Na IGM ne odgovarja, skratka zanj sem farma, ampak on je edini, ki me farma. Drugi so že zdavnaj ugotovili da se jim ne splača. Glede na to, da ste v zavezništvu, me bo moral nehat farmat, če me spustite v alianso. To je moj zadnji poiskus, če me ne bo nehal farmat, bom pač zbrisal račun. Nikomur ne bom farma, pa če je prvi na lestvici. |
|
| |
mateus Vodstvo
Število prispevkov : 71 Registration date : 01/12/2008
| Naslov sporočila: Re: Igralec - Norafora Ned Feb 08, 2009 7:43 pm | |
| izkušen, trdoživ rimljan... če se uredi zadeva z adamom sem za | |
|
| |
psyic Kolonist
Število prispevkov : 77 Age : 33 Kraj : savinjska Registration date : 01/12/2008
| Naslov sporočila: Re: Igralec - Norafora Ned Feb 08, 2009 7:49 pm | |
| - mateus je napisal/a:
- izkušen, trdoživ rimljan... če se uredi zadeva z adamom sem za
isto lp, psyic | |
|
| |
Farma Vodstvo
Število prispevkov : 160 Registration date : 01/12/2008
| Naslov sporočila: Re: Igralec - Norafora Ned Feb 08, 2009 8:10 pm | |
| | |
|
| |
Scarface Top glasovalec
Število prispevkov : 119 Age : 40 Registration date : 01/12/2008
| Naslov sporočila: Re: Igralec - Norafora Ned Feb 08, 2009 8:13 pm | |
| Zdej če nič ne odnese od njega, potem mislim da bi se dalo zmenit z adam-om da ga pusti pri miru in se pridruži k nam Drugače sem pa za | |
|
| |
S_budget Admin
Število prispevkov : 227 Age : 44 Registration date : 01/12/2008
| Naslov sporočila: Re: Igralec - Norafora Ned Feb 08, 2009 9:17 pm | |
| Premaknjeno v glasovanje. | |
|
| |
modri_dirkac Kolonist
Število prispevkov : 90 Age : 38 Kraj : Jesenice Registration date : 12/01/2009
| Naslov sporočila: Re: Igralec - Norafora Ned Feb 08, 2009 9:47 pm | |
| Če se dogovori z adamom sem Za, drugače ne. Drgč p ful fajn k je rimljan in še dokej razvit. | |
|
| |
Diablo69 Kolonist
Število prispevkov : 87 Age : 33 Registration date : 01/12/2008
| Naslov sporočila: Re: Igralec - Norafora Ned Feb 08, 2009 11:52 pm | |
| Se pridružujem mnenju ostalih članov, če se dogovori z Adamom sem ZA! Upam, da še ima kej vojske... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Igralec - Norafora Ned Feb 08, 2009 11:59 pm | |
| Hvala vam za podporo. Ampak glede dogovora z Adamom bi bilo morda bolj učinkovito, če bi ga prašal kdo izmed vas, jaz sem mu pisal že večkrat in na moje IGM ne odgovarja. |
|
| |
Scarface Top glasovalec
Število prispevkov : 119 Age : 40 Registration date : 01/12/2008
| Naslov sporočila: Re: Igralec - Norafora Pon Feb 09, 2009 12:24 am | |
| - Norafora je napisal/a:
- Hvala vam za podporo. Ampak glede dogovora z Adamom bi bilo morda bolj učinkovito, če bi ga prašal kdo izmed vas, jaz sem mu pisal že večkrat in na moje IGM ne odgovarja.
Mogoče bo pa A vs Z dau kakšno dobro besedo zate pri adam-u... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Igralec - Norafora Pon Feb 09, 2009 12:42 am | |
| Sem ZA, ker aliansa potrebuje izkušene gospode, ki s(m)o že malo v letih . Urna produkcija se bo gotovo izboljšala, ko se bo rešil adama... |
|
| |
BOBO13 Theutatesova strela
Število prispevkov : 132 Age : 49 Kraj : not from this World Registration date : 27/01/2009
| Naslov sporočila: Re: Igralec - Norafora Pon Feb 09, 2009 7:12 am | |
| se pridrožujem večini članov za | |
|
| |
A vs Z Vodstvo
Število prispevkov : 149 Registration date : 01/12/2008
| Naslov sporočila: Re: Igralec - Norafora Pon Feb 09, 2009 2:03 pm | |
| Se bom pogovoril z adamom in objavil tukaj. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Igralec - Norafora Pon Feb 09, 2009 5:02 pm | |
| |
|
| |
karlie Falanga
Število prispevkov : 30 Registration date : 02/01/2009
| Naslov sporočila: Re: Igralec - Norafora Tor Feb 10, 2009 11:07 am | |
| Moj sosed je in res ga je tezko farmat,sem poiskusil,pa ni blo neke koristi,vec skode sem za | |
|
| |
A vs Z Vodstvo
Število prispevkov : 149 Registration date : 01/12/2008
| Naslov sporočila: Re: Igralec - Norafora Tor Feb 10, 2009 5:38 pm | |
| Po pogovoru z adamom je odgovor takšen. Adam pravi, da so ti dali čas, da se razviješ. V tem času nisi napravil niti malo obrambnih ali napadalnih enot. Kar pomeni, da si delal samo na populacijo. Odličil se je, da te prične farmat in od tega nebo odstopil. Žal te zaradi tega nemoremo sprejeti v alianso.
lp | |
|
| |
S_budget Admin
Število prispevkov : 227 Age : 44 Registration date : 01/12/2008
| Naslov sporočila: Re: Igralec - Norafora Tor Feb 10, 2009 7:02 pm | |
| Debata zaključena, igralec Norafora ZAVRNJEN! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Igralec - Norafora | |
| |