Ime:Yohan
Link do profila:
Starost:36
Se prvič prijavljaš za vstop v našo alianso:da
Ali trenutno prosiš za vstop tudi v kaki drugi aliansi (kateri)?ne sem pa član alianse blue hellki sem jo podedoval od wech pa ni ki je sedaj v aliansi bozicki- in nikoli ni delovala kot aliansa ampak je samo tolk da jemislim nikoli ni bilo organizacije kot je traba
Populacija:nekaj čez 2000
Pleme:galec
Koordinate vseh naselij:-66-96,-64-97,-72-137,-72-157
Imaš koga v (naši) aliansi, ki lahko da zate dober glas:ne
Urna produkcija surovin:les3100,glina3200,železo2900,žito1000
Število vojakov:1800+
Ali si farma alianse O.o.E.F. ali katere izmed alians, ki so z alianso O.o.E.F. v zavezništvu / paktu? nisem nikogaršnja farma
Si obrambni ali napadalni igralec (tvoje želje in trenutna realnost):trenutno farmam 25 naselij
Kako dolgo že igraš Travian:od januarja 2009
Ali plačuješ za gold?ne
Tvoje izkušnje z drugih serverjev (nicki in alianse so zaželjeni):
Si bil na S2 že v kaki drugi aliansi? Če da, zakaj si jo zapustil?trenutno sem v blue hell ki pa ima samo tri člane ji ne funcionira
Kako pogosto se prijaviš na Travian:vsak dan parkrat
Kakšni so tvoji cilji v tej igri:na koncu zmaga še prej pa prevladovati kot aliansa in tudi v aliansi priti čim višje
Kakšna je tvoja trenutna strategija:farmanje in širitev naselij treniranje vojske ,zavzemanje že zgrajenih naselijmanjka mi samo se par stopenj v rezidenci akademija je že na 20
Si pripravljen sodelovati po navodilih vodilnih v aliansi v dobro alianse:absolutno da ker vem da se samo tako kaj naredi
Povej več o sebi in zakaj se hočeš pridružiti aliansi:zaradi sodelovanja z ostalimi člani ker bomo tako dosegli željene cilje